Opzoek naar een Herenfiets?
Vergelijk alle fietsen op een plek en betaal de beste prijs

Begin direct met het onafhankelijk vergelijken zo dat je direct een overzicht krijgt van de mogelijkheden bij een herenfies kopen!

Herenfiets kopen of vergelijken?

Door het grote aanbod is het tegenwoordig niet meer zo makkelijk om een herenfiets te vinden die bij je wensen past. Vroeger stapte je binnen bij een fietsenwinkel en deed je een testrit en was je eigenlijk dezelfde dag nog klaar. De tijden zijn veranderd.

De opties van deze tijd zijn zo breed, waardoor je door het bomen het bos waarschijnlijk niet meer ziet. De vraag is meer: ”hoe kom je uit bij de fiets de bij je past?”.

De beste Herenfiets vinden kan moeilijk zijn

Online oriënteren is daarom het makkelijkst. Hier kan je alle aanbieders en typen fietsen naast elkaar zetten, waardoor je een overwogen keuze kan maken. Helaas zijn dit alleen niet altijd onafhankelijke vergelijkingen.

Je kunt bij ons alle types afhankelijk vergelijken.

Wij helpen je graag bij de keuze die je gaat maken, zodat je zeker weet dat je de beste keuze maakt en niet te veel betaald voor de fiets waarvoor je kiest. Daarbij proberen we je een overzicht te geven van alle sterkere en zwakkere punten van een herenfiets ten opzichte van een andere herenfiets in dezelfde categorie.

Daarbij proberen je te helpen bij het vergelijken, door het aanbod zo breed mogelijk en duidelijk mogelijk in beeld te brengen, zodat iedereen de beste keuze kan maken.

 

Hoe helpen we je?

Doorloop simpelweg de stappen die we voor je hebben opgesteld en kom tot een overwogen keuzen.Natuurlijk raden we je aan om goed na te denken bij het hele proces van een heren fiets kopen. In het aanbod dat we voor je hebben opgesteld vind je veel verschillende types herenfietsen. Door eenvoudig de stappen te doorlopen, kan je makkelijk aanbieders en types vergelijken en geniet van jouw nieuwe herenfiets

Stap 1 | Kies een type fiets

De eerste stap die we je aanraden, is het kiezen van een herenfiets. Dit kan je gemakkelijk doen via het menu hierboven. Scroll daarna naar onder en klik op ”alle diensten bekijken” drukken om te beginnen. Zo weten wij waar ne ongeveer naar opzoek bent en begint het proces.

Stap 2 | Bekijk & vergelijk aanbieders

Na het kiezen van een herenfiets bieden wij de mogelijkheid om alle aanbieders te vergelijken, zodat je zeker weet dat je niet te veel betaald voor een fiets of dat je meer waar voor je geld kunt krijgen. Daarnaast is het mogelijk om een testrit te plannen, zodat je de herenfiets kunt zien, een ritje kunt maken en kan overwegen. Zo helpen we jou om nog zekerder te worden van de keuzen die je online hebt gemaakt!

✓ Alle aanbieders op 1 centrale plaats

✓ Als eerste kortingen & acties verzilveren

✓ Bijna alle aanbieders leveren binnen 24 uur

✓ Volledig onafhankelijk fietsen vergelijken

✓ Altijd de beste prijs voor herenfietsen

mobiele telefoon

Meest gestelde vragen over een Herenfiets

Waarom heeft een herenfiets een stang?

Wat kost een herenfiets gemiddeld?

Welke framemaat herenfiets?

top 5 merken

Welke aanbieders worden meegenomen in vergelijking bij herenfietsen?

Waar moet ik op letten bij een fiets?

Welke soort fietsen voor heren zijn er allemaal beschikbaar?

Herenfiets kopen

Wist je dat: Vroeger was er geen keuze was tussen typenfietsen en dat de herenfiets eigenlijk de enigste soort fiets was die je kon kopen? Het is namelijk zo dat we vroeger de heren frame, met een hoge stang, zagen als versteviging van het frame. In deze tijd zijn de frames zo sterk, door de verschillende materiale, dat we de stang niet meer noodzakelijk vinden en worden er fietsen gemaakt een lagere instap. Deze lage instap wordt tegenwoordig niet alleen meer gezien als vrouwen model. Daarom wordt er tegenwoordig minder onderscheid gemaakt in tussen dames- en herenfietsen. De dames dragen tegenwoordig niet alleen maar rokken en de heren zijn zien de herenfiets niet per se als sterkere fiets.

Soorten herenfietsen in ons assortiment

Wil je een heren fiets kopen, maar weet je nog niet welke type bij jou past Fietsplusonline probeert je te helpen bij het vinden van een passend model. De fietsen worden steeds mooier en de kwaliteit wordt ook steeds beter. Daarom wordt er onderscheid gemaakt in verschillende typen herenfietsen zoals:

Elektrische fiets here
Transportfiets heren
Herenfiets 28 inch
Stadsfiets heren
Mountainbike heren

Bij Fietsplusonline.nl ben je verzekerd van een kwalitatief, breed een betaalbare fiets. Dit kunnen we met zekerheid zeggen, omdat het aanbod geheel onafhankelijk is opgesteld.

Goedkoop een herenfiets kopen

Een goede zoektocht is van groot belang bij het kopen van een passende fiets. De vraag die je daarbij kan stellen is:’’ Waarvoor ga ik hem gebruiken?’’, ‘’Welk merk heb ik het liefst? EnWelke prijs wil ik ervoor betalen? Vergelijk op deze manier de fietsen die wij voor jou in het overzicht hebben gezet. Zo profteer je van de laagste prijzen op herenfietsen.

Waar op letten bij herenfiets kopen?

Wat niet alleen geld voor citybikes voor heren, is de grote van de fiets. Daarom is het in de eerste instantie belangrijk om te weten hoe groot de fiets is die bij jou past en waar jij lekker kan fietsen.

De juiste framemaat herenfietsen kiezen
Een frame die past bij je lengte is ook erg belangrijk, om de pezen, spieren en zenuwen niet onnodig te belasten. Om dit te voorkomen is de basiszithouding van de fietser van grootbelang. Daarom hebben wij een overzicht  framematen gemaakt die passen bij de lengte van een persoon. Vaak is de standaard wielmaat van citybikes voor heren 28 inch. Mocht je een fiets zoeken voor je kinderen of ben je zelf wat kleiner, dan zou je eens kunnen kijken in het aanbod naar een 26 inch fiets. Zoek daarbij ook een zadel die jou fijn lijkt. Dit heeft uiteindelijk invloed op de gehele fietshouding. Dit zal je gaan helpen bij het hele proces van het maken van een keuze, omdat je zo weet in welke richt je kan beginnen met zoeken.

Het kan zo zijn dat je lichaamslengte precies binnen twee verschillende marges vallen, wat doe je dan? Bepaal als eerst waar je herenfiets voor wilt gaan gebruiken. Is het voor een sportief doel? Dan raden we aan om de kleinste van de twee herenfiets maten te kiezen. Is het voor recreatief gebruik. Kies dan de grootste maat, omdat de fietsrit dan het meest ontspannend voor je gaat zijn. Dus pak het meetlint er maar bij!

Soorten herenfietsen in ons assortiment

Wil je een heren fiets kopen, maar weet je nog niet welke type bij jou past? Natuurlijk helpen we je bij de keuze voor een nieuwe fiets. Daarom worden onderstaand de types kort voor je uitgelicht!

Elektrische fiets heren
Bekijk alle merken in het assortiment, hierbij worden de types, prijzen en plus en minpunten in kaart gebracht. Voor een zetje in de rug zit je goed met een elektrische herenfiets. Deze fietsen zorgen voor een comfortabele rit waarbij je weinig tot geen moeite hoeft te doen om vooruit te komen. Uit het aantal fietsen die verkocht worden, kunnen we zeggen dat dit een erg geliefde type heren fiets is. Mogelijk past deze fiets ook bij jou? Kijk verder voor naar Elektrische fiets heren voor meer info!

Transportfiets heren
Fiets je vaak met bagage in de vorm van een rugzak of ben je een bezorger die graag op de fiets de producten afbrengt. Dan zou je een bij de transportfietsen voor heren kunnen kijken. Deze fietsen zijn uitgerust met handige bagagerekken. Zo kan je makkelijk je spullen vervoeren zonder dat het een last is. Bekijk het aanbod eenvoudig op Transportfiets voor heren!

Herenfiets 28 inch
We hebben gemerkt dat er een grote vraag is naar mannen fietsen met een velg van 28 inch. Daarom hebben we ook deze fietsen op een rij gezet. De grote van de wil, heeft deels te maken met de lengte van de fietser. De houding van een fietser is hierbij van belang. Mocht je een te kleine of juist een te grote fiets hebben, dan zal dit afdoen in fietskwaliteit. Zo krijg je sneller last van spieren, pezen of gewrichten bij het fietsen. Het zou zonden zijn als je dit niet meeneemt in je afweging voor een bepaalde fiets. Door de vraag naar deze grote van fiets, zijn deze voor u op een rij gezet. Bekijk hier het aanbod van 28 inch heren fietsen!

Stadsfiets heren
De bekende stadfiets voor heren. De grotere framematen en de hogere framebuis zijn al tijden de bekende kenmerken van de herenfietsen. Natuurlijk heb je al veel verschillende merken voorbij zien komen van deze type. Sommige wat sportiever of comfortabelere in het aanzicht dan anderen. Maar wat is de beste heren citybike voor jou?

Mountainbike heren
Als je opzoek bent naar een stoere mountainbike met de beste prijs-kwaliteit garantie, dan bent je bij ons aan het goede adres. We hebben een ruim assortiment mountainbikes zodat je altijd een wel iets vindt wat bij je past om lekker rond te kunnen crossen. Je vindt verschillende A-merken die mogelijk bij je passen, met daarbij de specificaties.

 

Naast heren fietsen hebben we ook nog andere typen fietsen voor u, bekijk het overzicht en koop hier uw fiets!

 

 

Navigatie

E-Bike
Elektrische Fiets
Speed Pedelec
Hybride Fiets
Dames Fiets
Heren Fiets

Populairste herenfiets type

 

 

 

 

Top 5 herenfiets merken