Zoek niet langer naar een damesfiets en vergelijk alle fietsen op een plek en betaal de beste prijs

Begin direct met het onafhankelijk vergelijken van de zo dat je direct een overzicht krijgt van de mogelijkheden bij een kopen!

Damesfiets kopen of vergelijken?

Door het grote aanbod is het tegenwoordig niet meer zo makkelijk om een damesfiets te vinden die bij je wensen past. Vroeger stapte je binnen bij een fietsenwinkel en deed je een testrit en was je eigenlijk dezelfde dag nog klaar. De tijden zijn veranderd.

De opties van deze tijd zijn zo breed, waardoor je door het bomen het bos waarschijnlijk niet meer ziet. De vraag is meer: ”hoe kom je uit bij een iets wat bij je past?”.

De beste Damesfiets vinden kan moeilijk zijn

Online oriënteren is daarom het makkelijkst. Hier kan je alle aanbieders en typen fietsen naast elkaar zetten, waardoor je een overwogen keuze kan maken. Helaas zijn dit alleen niet altijd onafhankelijke vergelijkingen.

Je kunt bij ons alle dames fiets types afhankelijk vergelijken.

Wij helpen je graag bij de keuze die je gaat maken, zodat je zeker weet dat je de beste keuze maakt en niet te veel betaald voor de fiets waarvoor je kiest. Daarbij proberen we je een overzicht te geven van alle sterkere en zwakkere punten damesfiets ten opzichte van een andere in dezelfde categorie.

Daarbij proberen je te helpen bij het vergelijken, door het aanbod zo breed mogelijk en duidelijk mogelijk in beeld te brengen, zodat iedereen de beste keuze kan maken.

 Hoe helpen we je?

Doorloop met gemak de stappen die we voor je hebben opgesteld en kom keuzen. Natuurlijk helpen je we om goed na te denken bij het hele proces van een damesfiets kopen. In het aanbod dat we voor je hebben opgesteld vind je veel verschillende types damesfietsen. Door eenvoudig de stappen te doorlopen, kan je makkelijk aanbieders en types vergelijken en geniet van jouw nieuwe damesfiets

Stap 1 | Kies een type fiets

De eerste stap die we je aanraden, is het kiezen van een damesfiets. Dit kan je gemakkelijk doen via het menu hierboven. Scroll daarna naar onder en klik op ”alle diensten bekijken” drukken om te beginnen. Zo weten wij waar je ongeveer naar opzoek bent en kunnen wij je beter helpen.

Stap 2 | Bekijk & vergelijk aanbieders

Na het kiezen van een van de dames fietsen bieden wij de mogelijkheid om alle aanbieders te vergelijken, zodat je zeker weet dat je niet te veel betaald of dat je meer waar voor je geld kunt krijgen. Daarnaast is het mogelijk om een testrit te plannen, zodat je de damesfiets kunt zien, een ritje kunt maken en kan overwegen. Zo helpen we jou om nog zekerder te worden van de keuzen die je online hebt gemaakt!

Alle aanbieders op 1 centrale plaats

Als eerste kortingen & acties verzilveren

Bijna alle aanbieders leveren binnen 24 uur

Volledig onafhankelijk fietsen vergelijken

Altijd de beste prijs

goedkope damesfiets
damesfiets kopen
dames fietsen
damesfiets goedkoop
damesfiets kopen goedkoop

Meest gestelde vragen over fiets voor vrouwen kopen

vrouw fiets accesoires

De damesfiets

De bekende damesfiets komt uit het jaar 1895. Dit is de fiets die bekend is om haar lagere instap. De lagere instap is geïntroduceerd doordat vrouwen vroeger bijna altijd jurken en rokken droegen. Daarmee maakt het opstappen op de vrouwenfiets gemakkelijker. Tegenwoordig valt deze categorie ook onder de smaak bij de mannen. Daardoor wordt deze typen fiets tegenwoordig vaak verkocht aan beide geslachten en wordt er flink gesleuteld aan de kwaliteit.

Daardoor zijn er veel soorten met verschillen in kwaliteit. Of het nou een meiden fiets of een echte vrouwen fiets is, het aanbod is groot en gevarieerd. Daarom vinden wij het belangrijk dat voor een vrouwen fiets kiest die daadwerkelijk bij je past. Een nieuwe dames fiets is tenslotte een investering die lang mee hoort te gaan zodat je er jarenlang plezier hebt.

Een nieuwe damesfiets kopen?

Een nieuwe damesfiets koop je wel overwogen bij fietsplusonline.nl/. Er zijn een aantal waar je op moet letten wanneer je over gaat tot koop. Daarbij bepaal je zelf welke wensen je hebt en vergelijk je de prijzen. Op deze manier krijg je een goed overzicht van al de mogelijke opties en aanbieders die een damesfiets te koop hebben op een rijtje. Daardoor betaal je nooit te veel en kunnen we met zekerheid zeggen dat je het beste online een vrouwenfiets kunt kopen, om zo goed mogelijk te kunnen vergelijken. Op deze manier is vrouwenfietsen vergelijken, van standaardmodellen tot modernere versies gemakkelijk

Welke soorten damesfietsen hebben we in ons assortiment

In ons assortiment hebben we een breed aanbod voor vrouwen. Er zijn een aantal mogelijke gebruiksvormen.

Wil je hem graag gebruiken voor woon-werkverkeer of juist langere ritten maken op eigen kracht, dan passen de Transportfiets damesTourfiets dames of de Stadsfiets dames goed bij je verwachtingen

Fiets je graag lange afstanden en ben je opzoek naar trapondersteuning bekijk dan eens de mogelijkheden voor de E bike damesElectrische fiets dames of de Hybride fiets dames.

Beleef je graag een avontuur en ben je op zoek naar wat sportiefs, dan sluiten de Sportieve dames fietsRacefiets dames of de Mountainbike dames goed goed aan bij jouw wensen en behoeftes.

Bij Fietsplusonline.nl ben je verzekerd van een kwalitatief, breed een betaalbare fiets. Dit kunnen we met zekerheid zeggen, omdat het aanbod geheel onafhankelijk is opgesteld.

Waar op letten bij dames fiets kopen?

Bij het kopen van een mooie dames fietsen let je op verschillende praktische zaken. Om te beginnen bij het kiezen voor de juiste framehoogte. Dit is van groot belang bij de mate van comfort waarnaar je opzoek bent. Wanneer zelf wat langer en een te kleine damesfiets koopt, biedt het niet het juiste basiscomfort.

framemaat damesfiets

Ben je opzoek naar de juiste framemaat vrouwenfiets? Bekijk dan eerst de pagina met alle framematen die we overzichtelijk voor je hebben gemaakt. Het is belangrijk dat je weet welke je moet hebben voordat je een dames fiets koopt. Er zijn namelijk modellen, kleuren en types die meer op voorraad zijn of juist niet beschikbaar zijn in bepaalde dames frametypes.

Damesfiets met versnellingen

Als versnellingen een belangrijke optie zijn en een een grote factor speelt bij de afweging, dan kun je direct zoeken op versnelling en welke opties hier in te verkrijgen zijn. Vrijwel alle damesfietsen hebben tegenwoordig versnellingen alleen je kunt je hier toch in. Door alle verschillende soorten mogelijkheden kan het aanbod erg uiteenlopen.

Fiets voor vrouwen met lage instap

De lage instap is steeds meer in trek. Het komt vaker voor dat vrouwen kortere benen hebben.
fiets voor kleine vrouwen

lage instap fiets dames

De lage instap is al langer bekend onder de fietsers. Tegenwoordig heb je verschillende soorten lage instap mogelijkheden waaruit je kan kiezen. Daarbij is het dus belangrijk wat je mooi vindt en of je op zoek bent naar een stevige damesfiets.

lichtgewicht damesfiets

Tegenwoordig zijn er zo veel verschillende soorten, waardoor de keuze mogelijkheden oneindig zijn. Daarbij komt ook het gewicht van de vrouwen fiets om de hoek kijken. Bepaal daarom of je een zware of juist een lichtgewicht damesfiets wilt. 

Goedkope damesfiets kopen

Een goedkope damesfiets kopen hoeft niet moeilijk te zijn. Daarnaast hoeven ze ook niet altijd minder te zijn van kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat je goedkope dames fietsen onder elkaar worden gezet met alle benodigde informatie zodat de keuze voor dames makkelijk is gemaakt. Daarnaast ben je ook direct op de hoogte van de damesfiets aanbiedingen en betaal je nooit te veel!